Promene u likovima nakon smrti Fuata u seriji Yali Capkini

U seriji Yali Capkini emitovane su 33 epizode, a ona napreduje korak po korak ka kraju sezone.

Promene u likovima nakon smrti Fuata u seriji Yali Capkini

Foto Credits: Al Bawaba

Podsetimo, serijal Yali Capkini, koji je počeo da se emituje u septembru, bio je i ostao odličan i veoma zanimljiv, osvojio je milione, prodat je u mnogim zemljama u inostranstvu i među najuspešnijim je turskim serijama prošlog razdoblja.

Naravno, svojim zadivljujućim glumačkim izvedbama, Cetin Tekindor i Serif Sezer su svojim mladim kolegama nacrtali imidž idola. Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu takođe su otkrili svoju mladalačku energiju, a njihova snažna harmonija je osvojila srca publike.

Imena kao što su Gulcin Santircioglu, Emre Altug, Dogukan Polat, Diren Polatogullari, Beril Pozam, Ersin Arici, Oznur Serceler takođe su otkrila svoja iskustva i divljenje masa prema seriji, koje se pojavilo uz vrhunski trud ove ekipe.

Milioni gledalaca sa nestrpljenjem iščekuju šta će se dalje dešavati u scenariju serije, koja je na putu da završi svoju prvu sezonu.

Mnoge promene

Smrću lika Fuata Korhana, kojeg tumači Dogukan Polat, u 32. epizodi serije Yali Capkini, scenarista je izneo veoma emotivan proces, a ovaj proces je ponovo spojio Seyran i Ferita, koji su u priči bili umešani u istu tačku.

Za ljubitelje serije, Fuatova smrt je bila neblagovremena i razljutila ih je. Zato što su mnogi gledaoci bili tužni zbog Fuatovog odlaska, a da nisu mogli u potpunosti da pogledaju njegovu priču.

Iako je scenarista tako rizikovao, imao je priliku da kroz ovu smrt preoblikuje mnoge likove u priči. Čini se da Pelin postaje agresivnija sada kada se Seyran bezuslovno vraća Feritu i kaže da ga nikada neće ostaviti.

Šta će se desiti, ostaje da vidimo…

NOVO - Serija Omer nastavlja da dominira!

By: TV Exposed