Serija Omer nastavlja da dominira!

Rejting performanse turske serije Omer, koja se ponedeljkom uveče emituje na Star TV-u su zaista odlične.

Serija Omer nastavlja da dominira!

Foto Credits: IMDB

Serija Omer, u kojoj glume Gokce Bahadir i Selahattin Pasali, sastala se sa publikom 22. maja uveče svojom 18. epizodom i bila na vrhu liste kada je reč o rejtingu.

Serija, koja je osvajala prvo mesto i prethodnih nedelja, uspešno je stigla do ove tačke kako snažnom pričom, tako i uspešnim glumačkim izvedbama.

Milioni gledalaca koji gledaju seriju već se pitaju šta će se dešavati u narednim epizodama. Pokazuje da se društvene predrasude mogu uništiti, a ljubav sprečiti sve vrste problema, s obzirom da priča o likovima Gamze i Omera duboko pogađa publiku.

TV serija Omer se takođe smatra glasom pobune u kojoj želja mladog čoveka da živi svoj život u skladu sa sopstvenim željama stoji na putu ugnjetavanja od strane njegove porodice. Dok mnogi mladi ljudi žele da žive svoj život u skladu sa sopstvenim odlukama, oni reaguju na pritisak svojih porodica.

Uspešna priča

Ovde TV serija Omer postiže veoma uspešne rezultate kao priča o čoveku koji ne mari za godine žene koju voli, njenu prošlost i kako ga gledaju u društvu.

Selahattin Pasali je uspeo da impresionira milione gledalaca, posebno u svojoj mladosti. Glumac, koji je došao do izražaja i u projektima u kojima je učestvovao, uspešno igra jednu od najrizičnijih uloga u karijeri.

Naravno, sa pojavom glumačkih veština iskusne glumice Gokce Bahadir koje su oduševile publiku, serija Omer je postala među najuspešnijim produkcijama sezone.

Turska serija Omer, koju je pripremio OGM Pictures, nastaviće da osvaja milione srca u narednoj sezoni svojom hvaljenom pričom.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Šta će Fox TV odlučiti oko serije Gulcemal? Nastavak ili kraj?!

By: TV Exposed