Devrim Ozkan briljira u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna

Pored uspešnih nastupa Ertana Sabana i Devrim Ozkan u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, publiku na TV ekran privlači činjenica da su postigli dobru harmoniju.

Devrim Ozkan briljira u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna

Foto Credits: IMDB

Ertan Saban je još jednom uspeo da ukrade srca miliona sa likom Sadija Pajaslija, koga igra u sve popularnijoj seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna. Toliko je uspešan u svojoj ulozi i tako dobro radi u prenošenju emocija na publiku da su obožavaoci serije očarani u svakoj epizodi. Naravno, najveću podršku u ovoj sjajnoj glumačkoj izložbi pruža partnerka Ertana Sabana na sceni, Devrim Ozkan.

Mlada glumica Devrim Ozkan, osim što ima veoma važno iskustvo na svom glumačkom putu, ima priliku i da mnogo uči jer je rame uz rame sa uspešnim imenom. Dostignuća Devrim iz ove serije u smislu sticanja iskustva, zapažanja i ulaska u lik veoma su važna za njenu karijeru. Četvrtkom, kada se emituje serija, za Ozkan se objavljuju mnoge objave na društvenim mrežama, a oni koji traže informacije o glumici u gugl pretragama gotovo da “napadnu” internet sajtove. Oni koji Devrim Ozkan ranije ne poznaju ili imaju malo znanja o njoj, trude se da saznaju sve detalje.

Sigurno je i da je Ertan u mnogome pomogao Devrim pri ovom uspeha. Pre svega, publici se veoma dopala njihova energija. Konkretno, scene u kojima je došlo do pucnjave postale su omiljene scene publike. Interesovanje eksponencijalno raste svake nedelje, jer mlada glumica dobro odrađuje svoj deo posla i ne zaostaje za iskusnim kolegom.

Ono što je takođe sigurno je da je ovaj projekat već sada velika odskočna daska za mladu glumicu u daljoj karijeri.

NOVO - Ismail Demirci je dobar, porodičan čovek

By: TV Exposed