Demet Ozdemir uživa veliku popularnost

Demet Ozdemir je postalo veoma popularno ime posebno u latinskim zemljama, ali i u skoro svim zemljama sveta. Interesovanje koje se pokazuje za glumicu na društvenim mrežama je dobro poznato skoro svima.

Demet Ozdemir uživa veliku popularnost

Foto Credits: RiriNano

Demet Ozdemir je na ekran poslednji put došla sa serijom Dogdugun Ev Kaderindir. Nakon projeka Erkenci Kus, glumica je želela da učestvuje u seriji koja nije romantična komedija. Takođe je ostavila snažan utisak svojom glumom u dramskoj seriji i uspešno je položila ispit.

S obzirom da je dugo odsutna sa TV ekrana, to bi moglo da utiče na njenu popularnost. Međutim, to nije tačno za neka imena kao što je Demet Ozdemir. Glumica dugo nije bila na TV ekranima, ali je uvek na dnevnom redu na društvenim mrežama. Iako nije bila na platnu prošle sezone, njen film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, koji je objavljen na Netflixu u februaru, postao je dnevni red u mnogim zemljama, uključujući Tursku, a o glumici se mnogo pričalo.

U istraživanju koje je sprovela Adba.tv, vidi se da je glumica ostala na dnevnom redu društvenih mreža sa više od 100 hiljada tvitova u avgustu.

Ali naravno, ovi tvitovi takođe se odnose na njeno venčanje održano 28. avgusta. Takođe, sledi da je glumica do izražaja došla fotografijama sa medenog meseca nakon udaje za Oguzana Kocha, o čemu se danima pričalo. Čak i ako nije na ekranu, podrazumeva se da će glumica i dalje biti na dnevnom redu društvenih mreža sa hiljadama poruka u septembru.

NOVO - Objavljena najava serije Yali Capkini (VIDEO)

By: TV Exposed