Serkan Cayoglu spreman za povratak

Turski glumac Serkan Cayoglu će i u novoj sezoni biti na dnevnom redu sa novim projektima. Glumac, koji je igrao glavni lik u seriji koja je privukla dosta pažnje i objavljena je pod imenima Bir Zamanlar Kibris / Bilo jednom na Kipru i Kibris Zafere Dogru / Kipar ka pobedi, privukao je pažnju svojim uspešnim nastupom.

Serkan Cayoglu spreman za povratak

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji nije bio na snimanjima od decembra 2021. i koji je delio glavnu ulogu sa Neslihan Atagul u dugometražnom filmu Ah Belinda, takođe je procenio nove ponude producenata.

Serkan Cayoglu je takođe delio glavnu ulogu sa Asli Inandik u filmu Oregon, a snimanje filma počelo je krajem avgusta. Glumac gleda na nekoliko projekata iz drugačije perspektive među ponudama koje je dobio za novu sezonu. Cayoglu je rekao: „Ima nekoliko poslova koje sam pročitao. Nadamo se da će stvari postati jasne u narednim nedeljama. Da vidimo, procenićemo ponude“, istakao je on. Glumac je ovim rečima otkrio i da je voljan da se ponovo vrati na setove.

Obožavaoci glumca počeli su sa radoznalošću da čekaju razvoj projekata u kojima će učestvovati u narednom periodu.

Govoreći o podršci svoje supruge Ozge Gurel, o njegovom stilu oblačenja, Serkan Cayoglu je rekao: „Naravno, dobijam njeno mišljenje, obično sam odlučujem. Ali ne radim mnogo na tu temu, brzo bacam stvari na sebe.“.

NOVO - Hazal Kaya ponovo oduševila fotografijom (FOTO)

By: TV Exposed