Hazal Kaya ponovo oduševila fotografijom (FOTO)

Turska glumica Hazal Kaya, koja je na televizijske ekrane došla sa TV serijom Misafir / Gost, koja se emitovala na Fox TV-u, i tumačila lik Gece, igrala je ulogu i u Netflixovoj seriji Midnight at the Pera Palace / Ponoć u palati Pera.

Hazal Kaya ponovo oduševila fotografijom (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Hazal Kaya, koja je stalno na dnevnom redu sa svojim privatnim životom kao i sa TV serijama i filmovima u kojima je glumila, udata je za svog kolegu Ali Ataya. Uspešna glumica, koja je sina Fikreta Alija uzela u naručje 2019. godine, kada se i udala, sada doživljava uzbuđenje zbog svoje druge bebe. Hazal, koja je trudna oko 5 meseci, nedavno je objavila da će njeno drugo dete biti devojčica i da će je nazvati Leyla. Lepa glumica, koja je učestvovala u lansiranju svog kozmetičkog brenda, podelila je svoje poze iz organizacije na svom Instagram nalogu.

Pozirajući u roze mini haljini sa čipkastim detaljima, videlo se da je stomak glumice postao izraženiji. Komentari poznatih imena slili su se u objavu Hazal Kaye. Glumica Ozge Ozpirincci je prokomentarisala: „Veoma ste lepe devojke.”.

Hiljade komentara fanovi Hazal Kaye dali su za kratko vreme na objavu, u kojoj je glumica Eda Ece komentarisala emoji perle od ananasa.

Glumica je ispod fotografija koje je objavila na svom Instagram nalogu ispustila belešku „Naravno da je život lep.“.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Da li je odlaganje početka serije Bir Peri Masali / Bajka bila greška?!

By: TV Exposed