Onur Tuna u serijama Sarmasik Zamani, Sahane Hayatim i tri filma!

Turski glumac Onur Tuna izaći će pred publiku sa projektima o kojima će se mnogo pričati narednih dana.

Onur Tuna u serijama Sarmasik Zamani, Sahane Hayatim i tri filma!

Foto Credits: Haberler

Onur Tuna, koji je na snimanjima od 2011. godine, postao je jedan od turskih muških glumaca o kojima se najviše priča u poslednje vreme.

Glumac, koji je učestvovao u veoma popularnim projektima kao što su Yasak Elma, Mucize Doktor i Mahkum, sada je počeo da privlači pažnju sa njegovom novom serijom Sahane Hayatim / Moj divni život.

Emituju se promocije serije, koje će vrlo brzo početi na Fox TV-u.

Parametri, ne ambicija

Podsetimo, glumac, čiji se filmovi Ataturk, Dilema i Hic takođe željno iščekuju, pored serije Sahane Hayatim, učestvovao je i u projektu web serije pod nazivom Sarmasik Zamani.

Govoreći za Hurriyet o tome da će pred publiku izlaziti sa novim projektima jedan za drugim, Onur Tuna je rekao da ocenjuje dobre priče koje mu stižu. Poznati glumac je rekao:

„Bilo je priča koje sam čitao i naišao sam na filmove koji su se dobro razvijali u sebi, nisu imali velikih problema, ali su pričali velike stvari sa malim problemima. Kada sam čitao te priče, hteo sam da se igram. Zato je bilo toliko posla odjednom. Nadam se da će sve što snimamo biti uspešno.“.

Izrazivši da nema velike ambicije, Onur Tuna je napomenuo da da bi se bilo šta uradilo u životu, mora se spojiti pravi parametri, a ne ambicija.

View this post on Instagram

A post shared by onurtuna (@onurtuna)

NOVO - Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu su uživali na snimanju u Crnoj Gori

By: TV Exposed