Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu su uživali na snimanju u Crnoj Gori

Snimanje serije Kader Baglari / Sudbinske veze, započeto u Crnoj Gori, kasnije je nastavljeno u Izmiru i Šarkoju.

Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu su uživali na snimanju u Crnoj Gori

Foto Credits: DiziCentral

Prva epizoda serije Kader Baglari / Sudbinske veze, koja je svojim trejlerima oduševila publiku, emitovana je u subotu, 30. septembra, ali je gledanost bila ispod očekivanja.

Gledanost, koja je zauzvrat za sjajne pripreme obavljene za seriju u kojoj glume Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu i velike napore uložene na setu, nije mogla biti postignuta u prvoj epizodi.

Tim smatra da će se u novim epizodama postići bolja gledanost.

TV serija Kader Baglari, koja privlači pažnju harmonijom i visokom energijom glavnog para, mora subotom uveče da se takmiči sa TV serijama Gonul Dagi i Kardeslerim.

Težak zadatak

Obe produkcije su u četvrtoj sezoni i podržava ih verna publika. Očigledno je da zadatak serije Kader Baglari / Sudbinske veze nije lak u takvom okruženju.

Međutim, kada se pogleda trud uložen u seriju, postoji veliki žal zbog lošeg starta.

Ayca Aysin Turan je rekla: „Priča i scenario su bili kao bajka. Tamo smo videli da se ta bajka ostvarila. „Imali smo proces kao iz bajke.”, rekao je glumica, objašnjavajući da su dani u Crnoj Gori bili fascinantni.

Serkan Cayoglu je takođe izjavio da je bio veoma impresioniran snimanjem u Crnoj Gori i da je veoma uživao. Glumac je rekao: „Bila su to zaista fascinantna mesta, mesta koja su odgovarala našoj priči.“.

NOVO - Serkan Tinmaz i Ceren Yalazoglu Karakoc o svojim likovima Umutu i Nursemi

By: TV Exposed