Serkan Tinmaz i Ceren Yalazoglu Karakoc o svojim likovima Umutu i Nursemi

Jedan od najupečatljivijih parova serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice su Nursema i Umut.

Serkan Tinmaz i Ceren Yalazoglu Karakoc o svojim likovima Umutu i Nursemi

Kizilcik Serbeti, sa Ceren Yalazoglu Karakoc i Serkanom Tinmazom u glavnim ulogama, nastavlja uspešan put u drugoj sezoni.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je imala dobru priču i vernu publiku. Za ovaj značajan uspeh doprinosi i veliko uzbuđenje koje likovi Nursema i Umut dodaju priči. Oboje mladih glumaca vredno rade kako bi ispunili svoje uloge.

Ceren Karakoc smatra da bi lik Nurseme trebalo jasnije da izrazi svoja osećanja. Glumica je rekla:

„Umut dolazi kući pijan. Nursema reaguje kao da to prvi put vidi. Jer to je situacija na koju nije navikla. Ako se o tome razgovara na vreme, neće izazvati velike krize. Mislim da bi komunikacija trebalo da bude malo otvorenija“.

Poruke scenaristima

Serkan Tinmaz je rekao da bi, ako želi da da savet liku Umutu, želeo da ga podseti da više nije sam kod kuće. Tinmaz, kao i mnogi gledaoci, smatra da Umut treba da zapamti da deli istu kuću sa Nursemom i da se ponaša u skladu sa tim.

Ističući da Nursema sada ima drugu porodicu i da ne treba da je ignoriše, Ceren Yalazoglu Karakoc je ovim porukama zapravo poslala poruku scenaristi. Zahvaljujući interesovanju ljubitelja serije, oboje glumaca su uverili da će priča napredovati organski i lepo.

Serkan Tinmaz je objasnio da mu je podrška publike omogućila da dobro odigra ulogu, dodajući da ih je motivisalo njihovo interesovanje.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Latino serija El Secreto de la Familia Greco | Tajna porodice Greco – radnja i uloge

By: TV Exposed