Jubilarna epizoda 100 turske serije Gonul Dagi

Serija TRT 1 Gonul Dagi bila je na ekranu sinoć sa svojom jubilarnom 100. epizodom.

Jubilarna epizoda 100 turske serije Gonul Dagi

Foto Credits: Internet Haber

Epizoda 100 ove turske serije serije, koja svake nedelje obara rekorde gledanosti i osvaja naklonost publike, proslavljena je specijalnim programom u Istanbulu.

Preduzetničkom pričom o tri strica u stepi, TV serija Gonul Dagi, koja je osvojila srca publike od prve epizode ​​na ekranima TRT 1, proslavila je 100. epizodu, koja je prikazana sinoć, posebnim događajem.

Zamenik generalnog direktora TRT-a Muhamed Ziyad Varol, producent serije Ferhat Esiz, reditelj serije, scenaristi, glumci i tehnički tim prisustvovali su posebnom događaju serije, koji je svakom epizodom rušio rekorde gledanosti.

Glumci srećni zbog postignutih rezultata

Berk Atan, koji je stekao veliko priznanje svojim likom Tanera, jednog od sinova u priči, koji je sledio svoje snove i postigao velike izume i dostignuća u seriji Gonul Dagi, rekao je:

„Sećam se prvog dana kada sam otišao na sastanak. Sada smo na 100. epizodi, vreme teče kao voda. Zajedno smo obavili veoma uspešan posao. Radili smo u veoma teškim uslovima. Veoma sam srećan što sam uključen. Zahvaljujem se svim kolegama. Drago mi je što su nam se ovako ukrstili putevi“.

 Cihat Suvarioglu, koji je svojim likom Ramazana takođe bio u centru pažnje publike, rekao je:

„Najvažniji arhitekti ovog uspeha su naši scenaristi i režiser. Svi su pisali priču na slojevit način. Nije lako okupiti ceo tehnički tim. Zahvaljujem se svima.".

Gulsim Ali Ilhan, koja je u prethodnim sezonama osvojila srca likom Dilek i kasnije prešla u seriju Al Sancak na TRT 1, nije ostavila svoje prijatelje na cedilu u značajnom događaju.

NOVO - I Tamer Levent dobija pitanja - Šta ćemo gledati nakon serije Camdaki Kiz?!

By: TV Exposed