Feyyaz Duman kao Kerimsahov otac u seriji Adim Farah

Serija Adim Farah se radi u produkciji kompanije O3 Media, na poziciji producenta je Saner Ayar a za režiju je zadužen Recai Karagoz. Scenario pišu Deniz Dargi, M. Cem Gorgec i S. Cenk Bogatur.

Feyyaz Duman kao Kerimsahov otac u seriji Adim Farah

Foto Credits: IMDB

Ovaj projekat koji se emituje na Fox TV-u se sredom sastaje sa publikom, a uskoro će dobiti i značajno pojačanje u glumačkom kadru .

Produkcija se sprema da u ovu TV seriju uvrsti ime iznenađenja. Od 14. epizode TV serije Adim Farah / Zovem se Farah, popularni glumac Feyyaz Duman biće uključena kroz lik Kerimsahovog oca, Behnama.

Feyyaz će se dakle pojaviti u seriji, u kojoj glavne uloge glume Engin Akyurek i Demet Ozdemir, i koja svojom ambicioznom pričom nastavlja da privlači publiku uz TV ekrane.

Šta će se desiti u finalu sezone?!

Već je bilo zanimljivo kako će Behnam, koji je sinoć u 13. epizodi svojim glasom dao radosnu vest o svojoj budućnosti i kom će život dati Feyyaz Duman, za kojeg su Farah i Tahir mislili da nije živ, ali su saznali da bio je živ, promeniti balans u seriji.

Sa moćnim imenima kao što su Firat Tanis, Senan Kara, Lale Basar, Oktay Cubuk i Mustafa Avkiran i Ali Surmeli, serija Adim Farah / Zovem se Farah je na Fox TV-u sa finalom sezone od kojeg će vam zastati dah, u sredu, 31. maja u 20:00.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Kenan Imirzalioglu iskreno o supruzi, kćerkama, odrastanju!

By: TV Exposed