Kenan Imirzalioglu iskreno o supruzi, kćerkama, odrastanju!

Kenan Imirzalioglu, koji već dugi niz godina nije učestvovao ni u jednom TV programu, bio je gost Ahmeta Mumtaza Taylana u emisiji Empatija, koja se emitovala na ekranima NTV-a, i uspostavio empatiju živom pričama.

Kenan Imirzalioglu iskreno o supruzi, kćerkama, odrastanju!

Foto Credits: Haberler

Kenan Imirzalioglu je između ostalog rekao: „Kao društvu, potrebna nam je empatija. Empatija je takođe program koji nam je potreban, želeo bih da se zahvalim onima koji su doprineli i njegovim producentima.”.

Glumac je nastavio u istom tonu: „Ranije sam bio jedini, sada imam ženu i 2 ćerke…“.

 Ahmet Mumtaz Taylan je upitao popularnog kolegu glumca: „Kada pogledaš unazad, da li si prošao razred, naučio školi? Jesi li zadovoljan sobom?”. Kenan je iskoristio svoju brzu duhovitost i odgovorio: „Nisam ostao u razredu. Inače, dokle god život traje, učenje se nastavlja. A sada je u razredu postala gužva, ranije sam bio jedini, sad imam ženu i dve ćerke. Zapravo smo se vratili na čas. Bilo je veoma interesantno.". Imirzalioglu je nastavio sa izlaganjem:

 „Odrastao sam uz životinje, sada postoji nedostatak životinja u velikim gradovima…“.

 Kenan Imirzalıoglu je takođe napravio izvanredne rečenice dok je opisivao svoje detinjstvo:

 „Osećaj u selu je prelep. Uzmi nešto iz svoje bašte, pusti majku da stavi u mafin koji je otvorila, stavi malo sira, izađi i pojedi, sve je bilo super zajedno. Ponekad je na vama da se brinete o kokoškama, ponekad ovcama. Sada odrastate uz životinje, probleme i prava životinja u gradovima… Životinje su život, učili smo od samog početka, životinja je vaša srodna duša, partner... Mnogo puta sam bio svedok u selu da krave spasavaju svoje vlasnike od pasa, pa intervenišu… Bio sam nestašno dete…“.

Značaj porodice

Kenan je nastavio da govori na temu porodice i rekao:

"Biti deo porodice je nešto što se oseća tako moćno. Sjajno je imati porodicu. U početku, kada sam našao svoju ženu, osećao sam se kompletno, kada sam dobio dete, osećao sam se kompletnije, kada je bilo 4 osobe, osećao sam se odlično, rekao sam sebi - ovo je super. Imati porodicu je nešto što se oseća veoma moćno. Bio sam u centru života, sve se promenilo posle žene i deteta…”.

NOVO - Da li Baris Arduc napušta seriju Alparslan Buyuk Selcuklu?!

By: TV Exposed