Da li Baris Arduc napušta seriju Alparslan Buyuk Selcuklu?!

Stigle su neočekivane i neprijatne vesti vezane za tursku TV seriju Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk. Glavni glumac Baris Arduc bi mogao da napusti ovaj projekat!

Da li Baris Arduc napušta seriju Alparslan Buyuk Selcuklu?!

Foto Credits: DiziCentral

Otkriveno su pomalo šokantne informacije sa seta serije Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk. Prema pisanju Birsen Altuntas, Baris Arduc neće raditi na ovom projektu u narednoj sezoni.

Prvi plan je bio da se serija završi na kraju ove sezone. Čak je bio pripremljen i scenario za finalnu epizodu, ali je ta odluka promenjena. Doneta je odluka da se serija nastavi a pregovori sa Arducom ne idu u dobrom pravcu.

Postoje informacije da je glumcu ponuđena uloga u filmu pod nazivom Khalid ibn Walid, ali i da jeste to svakako ne menja mnogo oko njegovog rada u TV seriji. Epizoda 60 će biti finale sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu a u nastavak ćemo po svemu sudeći ući sa novim glumcem.

Nema projekata

S obzirom na ovu informaciju, ne bi bilo iznenadjenje da u novoj sezoni gledamo veliki vremenski skok. To su za sada ipak samo nagadjanja. Ono što postaje izvesno je da u sezoni koja ćemo gledati na jesen neće biti Barisa.

U prilog tome govori i činjenica da je Baris Arduc na pitanje novinara pre nekoliko dana odgovorio da nema projekata i da je jedino o čemu razmišlja njegova kćerka.

Na taj način je prema mišljenju turske štampe ali i velikog dela javnosti indirektno potvrdio da je završio sa serijom Alparslan...

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Nilsu Berfin Aktas i Mustafa Mert Koc u novoj seriji

By: TV Exposed