Caglar Ertugrul bira miran i tih život

Jedan od turskih glumaca koji zrači posebnom harizmom jeste Caglar Ertugrul.

Caglar Ertugrul bira miran i tih život

Foto Credits: Karar

Caglar Ertugrul, koji je u Istanbul došao 2005. godine i nastavio život u ovom gradu do perioda pandemije, sada radije živi u Izmiru. Objašnjavajući da je došao u Istanbul kada su bili razgovori za posao ili pozivi, glumac je takođe morao dugo da živi u Ankari zbog snimanja TV serije Teskilat / Porodica, u kojoj je igrao glavnu ulogu dve sezone.

Caglar Ertugrul je na tu temu rekao:

Došao sam u Istanbul 2005. godine... Vratio sam se u Izmir tokom pandemije. Onda Ankara, Adana i tako neka mesta... Sada imam miran život u Urli. Preporučujem ga svima".

Na dnevnom redu i zbog serije Magarsus

Caglar Ertugrul je bio na dnevnom redu sa digitalnom serijom Magarsus, čije nove epizode ​​nastavljaju da se emituju na Blu TV-u.

Serija Magarsus je takođe bila jedna od produkcija snimanih u Adani sa intenzivnim radnim tempom. Objašnjavajući da ne želi da ulazi u saobraćaj Istanbula i da radije koristi metro, ​​Caglar je rekao:

„Ne želim uopšte da ulazim u saobraćaj“.

Objašnjavajući da u Izmiru ima veoma miran život i da više voli udobnost, Ertugrul je napomenuo da će morati ponovo da se vrati u Istanbul jer će biti novih projekata.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan – Premlada sam, praviću greške! Zaljubljena sam u muziku!

By: TV Exposed