Hafsanur Sancaktutan – Premlada sam, praviću greške! Zaljubljena sam u muziku!

Hafsanur Sancaktutan, koja je svoje fanove očarala likom Lejle u TV seriji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, imala je malu “nesreću” kod kuće.

Hafsanur Sancaktutan – Premlada sam, praviću greške! Zaljubljena sam u muziku!

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je kod kuće zadobila povredu prsta završila je sa 4 šava, izjavila je da je povredila prst dok je pokušavala da sačuva lice rekavši „Nevidljiva nesreća”.

Hafsanur Sancaktutan, koja je bila na odmoru na Siciliji dva dana, bila je na razgovoru za posao u Parizu i mnogo se pričala o odeći koju je nosila, kako ističe ne može baš da razume kritičare.

Navodeći da je još mlada, glumica je izjavila da može da pogreši i da je to sve proces učenja sledećim rečima:

„Volim da se lepo oblačim. Volim da nosim ono što mi se dopada. Nije na meni da se uklapam u kalup ili da nosim neku haljinu prema idejama i razmišljanjima ljudi. Jer sam premlada, praviću greške. Moramo biti otvoreni da napravimo neke greške, naučimo nešto ili bar pokušamo. To su iskustva.”.

Voli da peva

Glumica, koja je pevala u TV seriji Ya Cok Seversen, i time je otkrivena lepota njenog glasa, objasnila je da je tako nešto uradila prvi put u jednom projektu. Glumica je rekla:

„To je bio prvi put da sam pevala na poslu. Zaljubljena sam u muziku, ne mogu da kažem da imam glas, ali imam uši. Volim da pevam.“.

Ono što se polako ističe je da Hafsanur Sancaktutan s vremena na vreme dobija pomalo i neopravdane kritike, jer kao što i sama reče, još uvek je mlada, normalno je da greši i uči se.

NOVO - Halit Ozgur Sari je dobio veliku priliku u karijeri

By: TV Exposed