Važan ženski lik napustio je TV seriju Bir Kucuk Gun Isigi, ali je njena senka šokirala sve!

TV serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja se emituje ponedeljkom uveče, opstaje tako što dobija dobre ocene u total kategoriji.

Važan ženski lik napustio je TV seriju Bir Kucuk Gun Isigi, ali je njena senka šokirala sve!

Foto Credits: Internet Haber

I pored predviđanja da može do finala na kraju sezone, odluka ATV-a još nije poznata, dok su Seray Kaya i Berk Oktay u glavnim ulogama u seriji.

Uz efektivnu saradnju dvoje uspešnih glumaca, serija Bir Kucuk Gun Isigi otkrila je dobar tok priče. Kako se serija bliži kraju sezone, seriji događaja biće dodata nova situacija koja će iznenaditi sve.

Esra Dermancioglu, koja je u velikoj meri doprinela seriji sa likom Umran, napustila je seriju. Priča o Umran, koju je policija privela, završena je i poznata glumica je morala da se oprosti od kolega sa kojima se odlično slagala na snimanju.

Nova situacija

Međutim, senka lika Umran pojaviće se kao potpuno nova situacija u seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla. Lik Dile, koju igra Tugce Acikgoz, skoro se kreće ka tome da bude kopija svoje majke. Međutim, poznato je i da je najveći strah lika Dile kada su napravljene promocije serije bio da liči na njenu majku Umran.

Drugim rečima, u seriji se odrazila još jedna životna činjenica. Gledaćemo kako se strah mlade žene da bude kao njena majka godinama kasnije pretvara u njenu kopiju, u novim epizodama TV serije Bir Kucuk Gun Isigi.

Dila, koja je poremetila hemiju cele svoje porodice i ostavila ih u teškim situacijama, ovog puta će početi da se transformiše u potpuno drugu osobu sa snagom da bude jedini vladar kuće.

NOVO - Melis Minkari o seriji Kardeslerim / Moja braća

By: TV Exposed