Melis Minkari o seriji Kardeslerim / Moja braća

Serija Kardesleri / Moja braća je jedna od produkcija koja je ostavila traga poslednjih godina u Turskoj a i šire.

Melis Minkari o seriji Kardeslerim / Moja braća

Foto Credits: Haberler

Projekat Kardeslerim, koji je emitovan i u Španiji i koji se susreo sa gledaocima u različitim delovima sveta, sa svojom trećom sezonom nastavlja da dobija dobre ocene u Turskoj. Jedno od mladih imena koje je dobro debitovalo sa serijom je Melis Minkari.

Melis Minkari, koja u priči serije privlači pažnju svojim likom Aybike, još uvek je veoma mlada glumica. Likovi Berka i Aybike postali su par koji su bili veoma srodni jedno drugom u priči serije.

Impresivna harmonija Recepa Uste i Melis Minkari utiče i na društvene mreže, a veliku podršku dobija i par Aybike i Berk. O temi ljubavi u priči ove TV serije se stalno govori i istražuje šta utiče na publiku. Kada se pogledaju odnosi mladih ljudi u projektu serije Kardeslerim, njihovo prijanjanje jedno uz drugo čak i ako imaju problema sa porodicom, jedan je od razloga zašto mnogi gledaoci budu uz ekrane.

Snažan osećaj ljubavi

Iskrena veza, snažan osećaj ljubavi i saznanje da su jedno sa drugim izdvajaju likove u priči. Sledeće reči Melis Minkari u njenoj izjavi zapravo govore istinu iza uspeha projekta TV serije Kardeslerim tokom 3 sezone. Aybike uvek stoji uz svog momka Berka. Berk uvek vidi Ajbike kao sigurnu luku u događajima vezanim za porodičnu stvarnost.

Melis Minkari je takođe rekla sledeće o stavovima likova Aybike i Berka u događajima koji su im se desili: „Naravno da jesu zajedno, uvek kažem-  Bar imaju jedno drugo. Zaista to osećam u ovoj seriji. Šta god da se desi na porodičnoj strani, da Aybike zna da je Berk tu i da Berk zna da je Aybike tu, mislim da je to dobro za oboje.”.

NOVO - Kaan Yildirim o Pinar Deniz i planovima za naredni period

By: TV Exposed