Kaan Yildirim o Pinar Deniz i planovima za naredni period

Kaan Yildirim, koji je učestvovao na premijeri filma Karanlik Gece / Tamna noć, njegove devojke Pinar Deniz, projekta koji je snimljen pre 4 godine, privukao je pažnju svojom novom frizurom.

Kaan Yildirim o Pinar Deniz i planovima za naredni period

Foto Credits: DiziCentral

Poznati glumac vratio se na setove sa TV serijom Sipahi, zajedno sa Ozge Gurel na početku sezone.

Posle niske gledanosti serije, koja je agentska priča i puna akcije, bilo je pomalo tužno što je priča bila kratka, uprkos dva efektna glavna glumca. Međutim, na društvenim mrežama su bila velika očekivanja da će susret dvoje jakih glavnih glumaca u tako napetoj priči doneti veoma dobre ocene.

Činjenica da se ova očekivanja nisu odrazila na ocene zapravo je otkrila koliko su različite perspektive društvenih mreža i realnost rejtinga. Na ekranu Kanala D, Pinar Deniz prolazi kroz veoma uspešan proces u seriji Yargi / Presuda, koja traje već 2 sezone.

Kaan Yildirim je pohvalio svoju devojku, koja je ostvarila značajne radove i u TV serijama i u bioskopu.

Yildirim, koji je dao izjavu na pitanja novinara, rekao je: „Smatram da je veoma uspešna, volim je, volim i da je gledam.”.

Razmatra nove projekte

Poznati glumac je otišao na odmor nakon serije Sipahi. Glumac je izjavio da je tokom ovog procesa dobijao neke ponude i da je čitao scenarije.

Obožavaoci ovog sjajnog glumca sa nestrpljenjem čekaju njegov novi projekat, ali saznajemo da je Kaan još uvek u fazi odlučivanja i da nema jasnog projekta.

Kaan Yildirim je na tu temu rekao: „Postoje stvari koje sam pročitao, a još nisam odlučio ni za šta. Razmišljamo o nečemu oko septembra i oktobra.“.

NOVO - Burak Deniz o novoj seriji sa Hande Ercel

By: TV Exposed