Pauzirano snimanje serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova

Snimanje turske serije Čukurova je pauzirano i odloženo do daljeg. Razlog je nažalost prisustvo koronavirusa na setu. Glumac Furkan Palali bio je pozitivan na testu za koronavirus. Nisu objavljene informacije o njegovom zdravstvenom stanju, ali jesu da je snimanje stopirano. Sada se celokupna ekipa koja radi na seriji Čukurova testira na prisustvo koronavirusa u njihovom ...

Pauzirano snimanje serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova

Snimanje turske serije Čukurova je pauzirano i odloženo do daljeg.

Razlog je nažalost prisustvo koronavirusa na setu. Glumac Furkan Palali bio je pozitivan na testu za koronavirus. Nisu objavljene informacije o njegovom zdravstvenom stanju, ali jesu da je snimanje stopirano. Sada se celokupna ekipa koja radi na seriji Čukurova testira na prisustvo koronavirusa u njihovom organizmu. Koronavirus nastavlja da pravi probleme na turskim setovima serija. U samo nekoliko nedelja, pauzirano je snimanje više projekata. Na svu sreću, sve prođe brzo i bez većih zdravstvenih komplikacija za glumce.

Nije poznato da li će i na koji način ova neplanirana pauza uticati na emitovanje serije Čukurova. U narednim danima se očekuje i zvanično saopštenje produkcije po tom pitanju.

NOVO - Evo kada će biti finale turske serije Sefirin Kizi / Ambasadoreva kći

By: TV Exposed