Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu u svađi!

Turski mediji preneli su vest o svađi između Ozcana Deniza i Irem Helvacioglu. Irem je optužila bivšeg partnera sa scene serije Seni Cok Bekledim za veliko nepoštovanje. Ozcan sa druge strane ne želi da čuje bilo šta vezano za ovu glumicu.

Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu u svađi!

Foto Credits: TV100

Serija Seni Cok Bekledim / Dugo sam te čekao ispostavila se kao najneuspešniji projekat u karijeri Ozcana Deniza. On je bio ne samo glavni glumac, već i producent i scenarista projekta. Kako često biva, nakon velikog neuspeha tražili su se krivci. Ozcan je krivicu prebacio na ostatak glumačkog kadra i na kolege koje su se pojavile u seriji. To je dovelo do tenzije između njega i Irem. Irem Helvacioglu je obrisala sve zajedničke fotografije sa Ozcanom sa Instagrama. Isto to uradio je i u Ozcan Deniz.

U intervjuu za magazin Posta, Irem je izjavila da se to dogodilo zbog ponašanja glumca. Ona je tu odluku donela nakon što je saznala da je Ozcan obrisao sve zajedničke fotografije sa njom iz pomenute serije. Tokom rada nije bilo većih problema, ali je bilo tenzija na setu. Nakon završetka snimanja serije Seni Cok Bekledim se nisu videli. Za nju, Denizovo ponašanje je pokazatelj velikog nepoštovanja, i zbog toga je odlučila da reaguje. Šta je drugo mogla da uradi, pita se Irem u završetku ovog intervjua.

NOVO - Afra Saracoglu otkrila šta je promenilo njen život!

 By: Milt-TV Exposed