Kivanc Tatlitug promenio izgled zbog nove uloge?! (FOTO)

Glumac Kivanc Tatlitug promenio je izgled navodno zbog nove uloge. Prema prvim informacijama, Kivanc će snimati novu seriju za Netflix. Zbog novog stajlinga mediji su povezali da će se glumac vratiti legendarnoj ulozi Behlula Haznedara! Naravno, to ne mora ništa da znači, ali biće zanimljivo videti na kom će projektu Tatlitug raditi u narednom periodu. ...

Kivanc Tatlitug promenio izgled zbog nove uloge?! (FOTO)

Glumac Kivanc Tatlitug promenio je izgled navodno zbog nove uloge.

Prema prvim informacijama, Kivanc će snimati novu seriju za Netflix. Zbog novog stajlinga mediji su povezali da će se glumac vratiti legendarnoj ulozi Behlula Haznedara! Naravno, to ne mora ništa da znači, ali biće zanimljivo videti na kom će projektu Tatlitug raditi u narednom periodu. Glumac koji se nalazio na odmoru u Bodrumu sa njegovom suprugom Basak Dizer i prijateljima Cagatayem Ulusoyem i njegovom dragom Duygu Sarisin, vratio se u Istanbul. Tatlitug je primećen juče blizu Akmerkez tržnog centra. Novinari su pojurili ka njemu u potrazi za informacijama, a prvo im je u oči upao upravo njegov novi stajling.

Kada je primetio novinare Kivanc je pozvao taksi i nije želeo da govori za medije. Obećao je da će to učiniti prvom narednom prilikom kada možemo očekivati više informacija o njegovom novom poslu. Tu je i fotografija koju je zabeležio novinar Gunluk magazina.

NOVO - Ljubav Hande Ercel se zove Azul (FOTO)

By: TV Exposed