Poruka Birce Akalay za one koji čekaju novu sezonu serije Kus Ucusu

Nastavlja se priprema druge sezone turske serije Kus Ucusu / Let ptica, koja je osvojila veliko priznanje u mnogim zemljama sveta kada je objavljena na Netflixu u junu ove godine.

Poruka Birce Akalay za one koji čekaju novu sezonu serije Kus Ucusu

Foto Credits: DiziCentral

Birce Akalay, koja je u glavnoj ulozi serije sa Miray Daner i Ibrahimom Celikkolom, takođe je podelila detalje o najnovijoj situaciji. Na pitanje na događaju kojem je prisustvovala, glumica je napomenula da nastavljaju da snimaju drugu sezonu serije Kus Ucusu / Let ptica i navela da su na setu već četiri nedelje.

Objašnjavajući da se snimanje ove turske serije nastavlja na prijatan način, Akalay je dodala: „Prijatno je. Nalazimo se u četvrtoj nedelji. Snimamo osam epizoda, malo se preplićemo. Ide dobro.". I na taj način otkrila da će nova sezona imati osam epizoda, što je poruka za sve fanove projekta. Serija je tokom emitovanja postigla tako veliku gledanost da je ubrzo doneta odluka o snimanju druge, pa čak i treće sezone.

Poznata glumica, koja je igrala voditeljku po imenu Lale Kiran u seriji Kus Ucusu, jednom od Netflixovih najpouzdanijih turskih radova, odbila je ponude za televizijske projekte zbog ove serije. Birce ne želi da se posveti bilo čemu drugom osim serijama Kus Ucusu i Mezarlik / Groblje, jer ovaj period vidi kao veoma kritičan za njenu karijeru.

Birce Akalay je bila jedna od najpopularnijih turskih glumica i osoba koja je imala jedne od najboljih uloga u 2022. godini na Netflixu, posebno sa serijama Kus Ucusu i Mezarlik.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Pohvale za hrabar potez Melis Sezen i njenu prirodnu lepotu (FOTO)

By: TV Exposed