Zeynep Tugce Bayat uživa u seriji Teskilat, a ima i novi projekat

Zeynep Tugce Bayat bila je jedno od imena koje je učestvovalo i učestvuje u trećoj sezoni serije Teskilat / Organizacija, koja se emituje na ekranu TRT1 nedeljom uveče.

Zeynep Tugce Bayat uživa u seriji Teskilat, a ima i novi projekat

Foto Credits: Internet Haber

Akciona priča serije Teskilat, u kojoj glavne uloge tumače Deniz Baysal i Murat Yildirim, ponovo privlači milione gledalaca.

Zeynep Tugce Bayat, koja je igrala lik po imenu Siyah Inci (Crni biser) u TV seriji Teskilat / Organizacija, koja je rođena u Mersinu 1990. godine, uspela je da se prilagodi timu za kratko vreme.

Prošle godine, glumica, koja je bila veoma popularna sa likom Sahike u TV seriji Baba / Otac, sada je pred ekranom sa scenama punim akcije. Objašnjavajući da je nekim korisnicima na društvenim mrežama neprijatno da kritikuju ono što poznate ličnosti rade, glumica je rekla:

„Poštujem sve. Ko god hoće da to učini. Ne poštujem svačiju stalnu kritiku šta god da rade.“.

Projekat u inostranstvu

Objašnjavajući da je na setovima od malih nogu, Zeynep Tugce Bayat dodala je novo uzbuđenje seriji, koja je na putu da završi treću sezonu. Glumica je izjavila da nastavljaju sa snimanjem. Bayat je na tu temu izjavila:

Veoma sam uzbuđena, ima lepih scena. To je projekat koji mi je veoma drag. Približavamo se kraju sezone. Imam i projekte u inostranstvu. Čim se snimanje serije završi, idem u inostranstvo.“. Zeynep Tugce Bayat, koja je spomenula da je vrlo brzo bila uključena u seriju Teskiat rekla je:

„Nisam imala sjajan proces pripreme. Tim je bio veoma dobar. Moje kolege glumci, moji reditelji, producentska kuća je bila kompanija za koju sam ranije radila. Zato nikad nisam bila stranac u projektu.".

NOVO - Rabia Soyturk i Emre Kivilcim su divan serijski par

By: TV Exposed