Berk Atan i Yagmur Tanrisevsin već privlače pažnju kao par u novom projektu

Počelo je snimanje filma Ucuncu Gun / Treći dan u kojem se susreću dvoje poznatih glumaca Berk Atan i Yagmur Tanrisevsin.

Berk Atan i Yagmur Tanrisevsin već privlače pažnju kao par u novom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Fotografije para sa seta ubrzo su postale dnevni red na društvenim mrežama. Fanovima su se veoma dopali ovo dvoje poznatih glumaca, odnosno njihov sklad. Berk Atan i Yagmur Tanrisevsin su postigli veoma dobru harmoniju i odmah privukli pažnju svojom visokom energijom. Film Ucuncu Gun će ispričati priču o paru koji se upoznao na društvenim mrežama. Dvoje poznatih glumaca dali su upečatljive izjave Ilkeru Geziciju iz lista Sabah, koji je posetio set filma.

Ističući da ona nije osoba na društvenim mrežama kao njen lik Elya, Yagmur Tanrisevsin je rekla o njenoj ulozi:

„Elya je diplomirala gastronomiju. Živi u Izmiru. Želi da napravi karijeru u Istanbulu. Ona takođe sanja da pronađe svoju srodnu dušu. Upoznaje i zaljubljuje se u nekoga na društvenim mrežama, verujući da je on njena srodna duša. I odluče da se jednog dana sretnu. U stvarnom životu nisam baš neka osoba koja je mnogo na društvenim mrežama, obično ih koristim za svoj posao.”.

Berk Atan, koji igra lik Semiha u ovom filmu, rekao je:

„Kada sam pročitao scenario, najviše sam se smejao tetkama. Imam i 4 tetke, rekao sam 'Želim da igram ulogu tetke'. Šalu na stranu, ovo mi je veoma bliska situacija.“.

Nursel Kose, koja igra jednu od tri tetke u projektu, rekla je: "To je film koji ima jaku humorističku stranu i možemo da vidimo sporedne likove u potpunosti.".

Snimanje romantične komedije Ucuncu Gun / Treći dan u režiji Mustafe Kotana u produkciji Meliha Dinčera nastavlja se u Beykoz Cumhuriyetkoyu.

NOVO - Gde je nestalo strpljenje za seriju Seni Kalbime Sakladim?!

By: TV Exposed