Novi glumac u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Turska televizijska serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre je popravila rejting. Stiče se utisak da se publika vraća ovom projektu i da priča u seriji ne prestaje da interesuje gledaoce.

Novi glumac u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: Internet Haber

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre zaista privlači pažnju. Zbog toga svaka nova vest o ovoj turskoj seriji prodje uz dosta interesovanja. Najnovija vest se odnosi na novog člana glumačke ekipe. Seriji se priključio jedan mlad, talentovan glumac.

U pitanju je Yigit Dikmen kog ćemo gledati od naredne epizode. Ostaje da vidimo koju ulogu će Dikmen imati u seriji Uc Kiz Kardes, kao i to koliko dugo će se zadržati u radnji ove turske serije.

Ovaj turski glumac je rođen 17. jula 1987. godine u Istanbulu. Do sada se pojavio u pet projekata. Poslednju ulogu imao je u TV seriji Seversin u kojoj je glumio lik po imenu Selcuk. Pre toga se pojavio u jednoj, tačnije 17. epizodi popularne TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata u kojoj je glumio Emrea Kafezcioglua.

Yigit Dikmen je imao uloge i u serijama Umumda Kelepce Vurulmaz gde je glumio Buraka, Hayat Mucizelere Gebe, kao Engin, a prvu ulogu imao je TV seriji Sehrin Melekleri gde je tumačio lik po imenu Firat Unver.

View this post on Instagram

A post shared by Yigit Dikmen (@ygtdikmen)

NOVO - Radnja serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed