Radnja serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Među novi projektima kada su u pitanju turske serije izdvaja se serija pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Otkriveni su neki novi detalji radnje ovog projekta.

Radnja serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Aksam

Sezona turskih TV serija se zahuktava. Novi projektu se nižu jedan za drugim, ali ipak možda i najveću pažnju uz seriju Tuzak / Klopka privukla je serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. U seriji je okupljena dobra glumačka ekipa, a priča u seriji obećava da će biti nešto što će dopasti gledaocima. Da li će tako biti saznaćemo vrlo brzo.

Sledi kratak opis radnje ove nove turske serije:

Kivilcim  koju tumači Evrim Alasya, obrazovana, realistična i savremena žena, nakon razvoda od svog supruga, ostala je pri svome i odgajala obe kćerke u skladu sa vrednostima u koje je verovala. Njena najmlađa kći Cimen (Selin Turkmen) još je u srednjoj školi, a njena starija kćerka Doga ( koju glumi Sila Turkoglu) studira stomatologiju na Univerzitetu. Kivilcimina jedina želja je da njena deca budu uspešna i srećna u budućnosti koja je pred njima. Kivilcim, koja je bila jako razočarana kada se Doga udala za njenog dečka na prvoj godini fakulteta, doživi šok kada je njena kćerka upozna sa suprugovom porodicom. Porodica njenog supruga Fatiha (Dogukan Gungor) vrlo je konzervativna. Kivilcim veruje da njena kćerka Doga ne može živeti u porodici koja drugačije gleda na život. Doga s druge strane veruje da će njihova ljubav nadvladati sve razlike.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice će biti emitovana na kanalu Show TV, a premijera projetka će biti 28. oktobra u 20 časova.

NOVO - Uc Kiz Kardes vratila gledanost, Ben Bu Cihana Sigmazam tapka u mestu

By: TV Exposed