Dobar start turske serije Guzel Gunler / Dobri dani

Nova turska TV serija Guzel Gunler / Dobri dani susrela se sa publikom na Show TV-u u nedelju uveče, a gledanost prve epizode ​​je bila veoma dobra.

Dobar start turske serije Guzel Gunler / Dobri dani

Foto Credits: Internet Haber

Turska serija Guzel Gunler / Dobri dani je ostvarila zaista dobre rezultate gledanosti, pogotovo kada se u obzir uzme ozbiljna konkurencija. Nedeljom se emituju serije Yargi, Teskilat i Tozluyaka. I pored tri veoma dobra rivala, serija je zabeležila rezultate rejtinga od preko 4 u sve tri kategorije. Total rejting prve epizode je iznosio 4.04, AB 4.07, a brojka u ABC1 kategoriji je bila 4.28.

Znaci da je serija Guzel Gunler počela da osvaja srca publike od prve epizode ​​ogledali su se ne samo u gledanosti, već i u objavama na društvenim mrežama. Posebno su srećni obožavaoci Zeynep Camci, koja se sa serijom vratila na ekrane. Obožavaoci koji dele mnoge objave na platformama društvenih medija slave povratak Zeynep Camci i dele da su ona i Olgun Toker dobar par u TV seriji.

Zeynep u liku Altan i Olgun Toker kao Atakan, sa svojim novim likovima su oduševili mnoge, a publika je videla prijatne trenutke na ekranu. Selfi objave na društvenim mrežama donele su i dosta hvale vrednih komentara za ovo dvoje glumaca. Serija, koja je svojom toplom i zabavnom pričom i bogatom glumačkom postavom ukrala srca publike od prve epizode, uzdrmala je dnevni red društvenih mreža. Hešteg #GuzelGunler se održao na Tviteru u Turskoj 9 sati i 30 minuta na trending listi. Video snimci iz scena serije takođe su povećali interakciju na društvenim mrežama. Energija i nasmejani trenuci dua Zeynep Camci i Olgun Toker u seriji takođe su često bili predmet deljenja.

NOVO - Kenan Imirzalioglu se vraća digitalnom serijom?!

By: TV Exposed