Bensu Soral u novom projektu

Turska glumica Bensu Soral potpisala je ugovor sa kompanijom OGM Pictures za glavnu ulogu u njihovom novom projektu. Prenosimo kompletnu vest.

Bensu Soral u novom projektu

Foto Credits: Dizilah

Bensu Soral je dogovorila sve uslove sa predstavnicima kompanije OGM Pictures. Ova turska glumica će tumačiti glavnu žesnku ulogu u njihovom novom filmu koji se priprema za Netflix digitalnu platformu. Naziv film je Ozel Ders ili u prevodu Privatni čas. Bensu će u ovom projektu tumačiti lik devojke koja je studentkinja koja završava fakultet. Više detalja radnje će biti poznato u narednom periodu.

Režiser ovog filma će biti Kivanc Baruyonu. Trenutno je u toku kasting za partnera Soral u ovom projektu. Ko će tumačiti glavnu mušku ulogu ali i ostatak likova u ovom novom turskom filmu biće poznato vrlo brzo.

Biće to deseta uloga u dosadašnjoj glumačkoj karijeri veoma talentovane Bensu Soral. U prethodnom periodu radila je na filmu pod nazivom Mest-I Ask, čija se premijera očekuje uskoro.

Poslednja serija u kojoj je glumila je Camtavanlar. U tom projektu je tumačila glavni ženskli lik, Leylu. Pojavila se i u projektima Icerde, Tatli Kucuk Yalancilar, Boynu Bukukler, Vicdan i drugim.

NOVO - Hazal Kaya ne voli svoj lik iz serije Ask-i Memnu | Zabranjeno voće!

 By: Milt-TV Exposed