Hazal Kaya ne voli svoj lik iz serije Ask-i Memnu | Zabranjeno voće!

Turska glumica Hazal Kaya gostovala je u Onedio programu. U njemu je odgovarala na razna pitanja gledalaca.

Hazal Kaya ne voli svoj lik iz serije Ask-i Memnu | Zabranjeno voće!

Foto Credits: DiziCentral

Hazal Kaya iza sebe ima veoma dobru karijeru i nekoliko zaista zapaženih uloga. Serija koja ju je lansirala u sam vrh turskih glumica je bez dileme i Ask-i Memnu | Zabranjeno voće.

Tokom gostovanja u Onedio programu, Kaya je još jednom rekla da ne voli lik koji je tumačila u ovoj turskoj TV seriji. Jednostavno, lik koji je ona glumila nije osoba kakve voli u svom privatnom životu. Ipak, da bi glumci dobro odradili posao i pokazali glumački kvalitet nije neophodno vole lik koji tumače. Mnogi u raznim filmovima i serijama glume serijske ubice, zle i pokvarene ljude, to im se sigurno ne dopada, ali jednostavno moraju da udju u taj lik, daju sve od sebe i odrade zadatak najbolje što mogu, smatra Hazal Kaya. Problem nastane onda kada ljudi ne mogu da razlikuju glumca u stvarnosti i lik koji on tumači u nekom projektu.

Podsećamo, Hazal je u TV seriji Ask-i Memnu | Zabranjeno voće glumila Nihal Ziyagil. U pitanju je serija koja je emitovana u periodu od 2008. do 2010. godine. Emitovano je 79 epizoda a projekat je tada bio veoma popularan i dobro gledan. Pored Kaye uloge u ovoj seriji su tumačili Kivanc Tatlitug. Beren Saat, Nebahat Cehre, Ilker Kizmaz, Nur Fettahoglu i drugi.

NOVO - Sinan Akcil o odnosu sa bivšom suprugom Burcu Kiratli

 By: Milt-TV Exposed