Selahattin Pasali  - Omer, Kurak Gunler, Midnight at the Pera Palace pa opet Omer!

Selahattin Pasali je jedno od vodećih imena u TV serijama i u bioskopskoj industriji u Turskoj.

Selahattin Pasali  - Omer, Kurak Gunler, Midnight at the Pera Palace pa opet Omer!

Foto Credits: NTV

Glumac, koji je veoma uspešno nastupio u Netflixovoj seriji Ask 101 / Ljubav 101, posebno je privukao veliku pažnju i u Turskoj i u inostranstvu serijom Midnight at the Pera Palace / Ponoć u Pera Palasu, koja je takođe emitovana na istoj platformi.

Koliko se Selahattin Pasali unapredio od lika Alpa u seriji Kap Atisi 2017. godine, u TV seriji Omer, koja se nedavno pojavila na TV ekranu, i u filmu Kurak Gunler, postalo je evidentno.

Jedan od projekata Star TV-a koji je ostavio traga u ovoj sezoni je TV serija Omer. Posebno treba napomenuti da se jaka harmonija i visoka energija Gokce Bahadir i Selahattina Pasalija prenosi na publiku.

Promene lika Omera u priči i događaji koji otkrivaju neke društvene činjenice odrazili su se i na ocene.

Serija Omer je jedna od produkcija koja je dobila natprosečne ocene od početka sezone i uspela je da to konstantno održava. Naravno, za divljenje je predstava Selahatina Pasalija, koji igra glavnu ulogu i koji je najupečatljivije ime priče sa likom Omera. Jer glumac toliko dobro odražava osećaj lika da publika shvata koliko se integriše u svoju ulogu.

Film Kurak Gunler

Oni koji gledaju znaće koliko je Selahattin Pasali efektno igrao lik tužioca Emrea u filmu Kurak Gunler i koliko je dobro preneo priču o emocijama i teškim događajima. Kao rezultat toga, čini se da Pasali nastavlja da radi sa velikom odlučnošću i bez prestanka.

Serija Omer uskoro će završiti sezonu, ali za glumca nema zaustavljanja. Selahattin Pasali, koji će početkom jula biti na snimanju druge sezone serije Midnight at the Pera Palace / Ponoć u Pera Palasu, mora da radi do oktobra.

Naravno, s obzirom na to da će na jesen početi snimanje druge sezone serije Omer, čini se da će glumac nastaviti da radi bez prestanka.

NOVO - Šta nas čeka u nastavku serije Ates Kuslari / Vatrene ptice?!

By: TV Exposed