Šta nas čeka u nastavku serije Ates Kuslari / Vatrene ptice?!

Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice jedna je od najambicioznijih produkcija ove sezone.

Šta nas čeka u nastavku serije Ates Kuslari / Vatrene ptice?!

Foto Credits: IMDB

Ilayda Alisan postala je istaknuto ime u seriji, zbog koje se Hande Soral vratila na ekran nakon duže pauze. Glumica, koja se veoma uspešno pojavila likom Gulayse, snažno odražava emocije lika publici na ekranu.

Već znajući koliko je Ilayda Alisan bila uspešna u svojim dramskim ulogama, njeni fanovi dele komentare koji pokazuju da je serija Ates Kuslari pravi projekat za glumicu.

U seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice, u kojoj u svojim uticajnim ulogama učestvuju i Gorkem Sevindik i Burak Tozkoparan, iza nas je 16 epizoda. U petak, 26. maja, izlazi 17. nova epizoda serije i čeka se uzbudljivo. Velika promena u životu Gulayse, koja se ponovo ujedinila sa ocem, uskoro će se odraziti na ekranu.

Novi život Gulayse

Očekuje se da će druga sezona serije Ates Kuslari biti veoma drugačija. Tokom letnje pauze, scenaristi serije Ayse Ferda Erilmaz i Nehir Erdem imaće mnogo posla. Da li će biti moguće da lik Gulayse, koja će zakoračiti u novi život, ponovo utiče na milione? Od kako je serija počela, Gulayse je bila emotivan lik koji se drži života i odrasta u dobrom porodičnom okruženju, ali mora da se suoči sa činjenicama.

Da li će lik, koji se ponovo sastaje sa svojim ocem u projektu Vatrene ptice, od sada imati novi život i da li će se ista emocionalnost ponovo otkriti? Odgovor na ovo pitanje će verovatno biti tačka na kojoj se meri uspeh druge sezone.

Dodavanje Ergul Miray Sahin glumačkoj ekipi serije i činjenica da će priča biti pojačana novim likovima detalji su koji otkrivaju da će u drugoj sezoni biti stvorena efektna priča. Ergul Miray Sahin će se pojaviti sa likom tužioca po imenu Sare Cankiri u seriji.

Čini se da je 17. nova epizoda, u kojoj će započeti novi život lika Gulayse, jedna od najupečatljivijih epizoda u kojima se vide tragovi promene u seriji Ates Kuslari.

NOVO - Povratak starog lika u seriju Yali Capkini

By: TV Exposed