Povratak starog lika u seriju Yali Capkini

Serija Yali Capkini počela je da se susreće sa publikom na televiziji Star 23. septembra i pokazala je sjajne rezultate u ovoj atmosferi kako se sezona bližila kraju.

Povratak starog lika u seriju Yali Capkini

Foto Credits: Internet Haber

Serija, koja je dostigla prvo mesto dvocifrenom gledanošću, dugo je bila na čelu takmičenja u petak.

Međutim, sa efektom uspona serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, gledanost serije Yali Capkini je nakratko opala, a prva mesta su izgubljena od protivnika. Međutim, serija, koja je osvojila prvo mesto u svim grupama publike u 33. epizodi emitovanoj prošlog petka uveče, uspela je da zadrži svoju publiku na Star TV-u tako što je smanjenje interesovanja za Kizilcik Serbeti pretvorila u priliku.

Odlazak Dogukana Polata, koji je igrao lik Fuata Korhana u 33. epizodi serije, sa Afrom Saracoglu i Mertom Ramazanom Demirom u glavnim ulogama, duboko je rastužilo publiku. Možemo primetiti da lik Fuata nije dovoljno jak u priči i da se scenaristi ne fokusiraju na unutrašnje lice ovog lika, kao kritiku u okruženju društvenih medija.

Povratak starog lika u epizodi 34

Kada je u pitanju lik Necip Usta, fanovi serije su mnogo puta rekli da Menderesa Samancilara koji ga tumači, koji je učestvovao u priči od 3. do 10. epizode, ne treba biti izbačen iz priče. Međutim, scenaristi su odlučili da privremeno sklone ovog lika, što je već duže vreme predmet kritika na društvenim mrežama.

Biće iznenađenje u seriji Yali Capkini, čija je prva sezona planirana da se završi 16. juna. Lik Necip Usta, koga igra Menderes Samancilar, ponovo ćemo videti u priči, u 34. epizodi koja će biti prikazana na petak, 26. maja.

Očekuje se da će lik Necipa, koji će doći u posetu Halisu Agi, koji je pretrpeo veliki šok zbog Fuatove smrti, kratko ostati u priči. Međutim, mnogi gledaoci bi bili zadovoljni kada bi scenaristi ponovo uveli u seriju ovog lika, čija je priča publika bila veoma radoznala.

NOVO - Mert Ramazan Demir oštar prema svom liku iz serije Yali Capkini!

By: TV Exposed