Finale serije Elcin Sangu izazvalo razočarenje

To se dešava kada iznenada naprave finale serije. Bio je to kraj puta za Iyi Gunde Kotu Gunde seriju… Kada je ocena bila niska, odlučeno je da se serija okonča. U subotu uveče, 17. oktobra, objavljena je 6. poslednja epizoda. Finale serije u kojoj su glumili Elcin Sangu, Ozan Dolunay i Yasemin Allen nije zadovoljilo ...

Finale serije Elcin Sangu izazvalo razočarenje

To se dešava kada iznenada naprave finale serije. Bio je to kraj puta za Iyi Gunde Kotu Gunde seriju... Kada je ocena bila niska, odlučeno je da se serija okonča. U subotu uveče, 17. oktobra, objavljena je 6. poslednja epizoda.

Finale serije u kojoj su glumili Elcin Sangu, Ozan Dolunay i Yasemin Allen nije zadovoljilo publiku. Ljubitelji serije, koji su ljuti na Star TV zbog iznenadne odluke i završetka serije, poručuju porukama na društvenim mrežama da im je neprijatno što se finale odvija na tako zbrzan način i da nema konačnog finala . Mnogi gledaoci još uvek ne razumeju potpuno zašto je Sarp ostavio Leylu na venčanju.

Elcin Sangu je takođe reagovala na odluku Star TV-a u svom intervjuu. Očigledno je da deli isto mošljenje sa publikom. Glumica je izjavila sledeće: "Serija nije odgovarala Star TV-u. Nije trebalo da se završi ovako “.

By: TV Exposed

NOVO-Mehmet Aslan odbio, Cagatay Ulusoy prihvatio