Pauzirano snimanje turske serije Teskilat / Organizacija

Danas nije bilo snimanja kadrova na seriji Teskilat / Organizacija. Kada će ono biti nastavljeno zavisiće od rezultata testova na koronavirus.

Pauzirano snimanje turske serije Teskilat / Organizacija

Nihat Altinkaya, koji tumači lik po imenu Hulki u ovoj seriji zaražen je koronavirusom. To je aktiviralo alarme na setu serije Teskilat. Snimanje ovog projekta je stopirano na dan, a svi koji rade na ovom setu su podvrgnuti dodatnim testovima. U zavisnosti od rezultata testova, odnosno da li je i koliko ljudi zaraženo zavisiće i nastavak snimanja ove serije. Nihat se oseća dobro, nema teže simptome, potvrdili su iz produkcije. Trenutno se nalazi na kućnom lečenju u samoizolaciji. Svi se nadaju da ostali članovi serije Teskilat nisu zaraženi, kao i da će se Altinkaya brzo vratiti na snimanje.

Koronavirus i dalje kvari planove na snimanjima turskih serija. Sve je više projekata koji su pauzirani ili bili na neplaniranim odmorima. Poslednje u nizu su serije Uyanis Buyuk Selcuklu i Sen Cal Kapimi. Već u narednim satima, ako ne sutradan, saznaćemo kakva je budućnost serije Teskilat. Odnosno, da li će snimanje biti pauzirano i da li će to sve uticati na emitovanje ove serije.

NOVO - Instagram profil Ozcivita juniora raste iz dana u dan

By: Milt-TV Exposed