Eda Ece bolesna ali ne prekida snimanje serije Yasak Elma (FOTO)

Objava Ede Ece rastužila je njene pratioce. Jer glumica je bolesna. Zapravo se vidi da je umorna zbog snimanja koje je započela sredinom jula. U postu iz seta koji je nedavno napravila, skrenuo je pažnju njen komentarom poput „Snimanje uveče, snimanje ujutro. Stalno sam na snimanju“. Nagoveštaji da će pet glumaca napustiti seriju u predstojećim ...

Eda Ece bolesna ali ne prekida snimanje serije Yasak Elma (FOTO)

Objava Ede Ece rastužila je njene pratioce. Jer glumica je bolesna. Zapravo se vidi da je umorna zbog snimanja koje je započela sredinom jula.

U postu iz seta koji je nedavno napravila, skrenuo je pažnju njen komentarom poput „Snimanje uveče, snimanje ujutro. Stalno sam na snimanju“. Nagoveštaji da će pet glumaca napustiti seriju u predstojećim epizodama već su bili na dnevnom redu medija. Serija zapravo vodi 3-4 epizode, ali snimanje se intenzivno nastavlja.

Čini se da ova situacija oslabljuje glumicu. Ona je, pozirajući sa maramicom u ruci, rekla da je bolesna i zabrinula svoje pratioce. Međutim, Eda Ece, koja je dodala da nema Covid, objavila je sledeći post rekavši „Nisam dobro“.

Verovatno je glumica, umoran od intenzivnog radnog tempa, prolazi kroz fazu gripa, ali i bolesna radi da ne poremeti set.

By: TV Exposed

NOVO-Nova serija 50m2