Današnji slavljenik je Ulas Tuna Astepe!

Danas svoj trideset i treći rođendan proslavlja jedan sjajni turski glumac – Ulas Tuna Astepe. Ovaj glumac je rođen 5. maja 1988. godine u mestu Izmit u Turskoj.

Današnji slavljenik je Ulas Tuna Astepe!

Foto Credits: Boomtr

Osnovnu i srednju školu završio je u Izmitu a visokoškolsko obrazovanje stekao je u Istanbulskoj višoj školi. Svoju karijeru na setu otpočeo je 2008. godine na snimanju filma Osmanli Cumhuriyeti. Međutim tada nije radio kao glumac već kao pomoćnik kostimografa. Nakon toga je glumio u nekoliko predstava i TV serija. Trenutno radi na setu jednog od najiščekivanijih ali i najskupljih projekata, seriji Barbaroslar. U toj seriji će tumačiti jednu od glavnih uloga. Ulas će glumiti jednog od tri brata oko kojih se vrti radnja u ovoj novoj seriji - Hayreddina Barbarossu.

Njegove uloge u serijama:

Godina

Naziv serije

Ime lika

2012–2015

Karadayı

Orhan Kara

2015

Analar ve Anneler

Mustafa

2017

Ruya

Alaz Noyan

2018–2019

Sen Anlat Karadeniz

Tahir Kaleli

2021–

Barbaroslar

Hayreddin Barbarossa

Ulas Tuna Astepe se u karijeri pojavio i u jednom filmu i to u glavnoj ulozi. U 2016. godini glumio je lik Selima u filmu Korfez. Pre tog projekta tumačio je uglavnom sporedne uloge u kratkotrajnim filmovima. Očekuje se da mu uloga u seriji Barbaroslar bude najzapaženija i najvažnija u dosadašnjoj karijeri. Zbog specifičnosti ovog projekta i mnogo specijalnih efekata koji će biti korišćeni, seriju nećemo gledati pre jeseni.

NOVO - Nemački glumac u turskoj seriji Bir denizalti hikayesi / Priče jedne podmornice

By: Milt-TV Exposed