Melis Sezen privukla pažnju fotografijom sa majkom

Cansu Dere i Caner Cindoruk glumili su u TV seriji Sadakatsiz, koja se emitovala na Kanalu D. Adaptirano iz BBC-jeve nagrađivane serije Doktor Foster, glavne uloge u prvoj sezoni serije tumačili su Dere i Cindoruk.

Melis Sezen privukla pažnju fotografijom sa majkom

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @melissezen (Melis Sezen)

Međutim, već sa početkom serije Melis Sezen je počela da dolazi do izražaja.

Iako je mlada glumica ranije glumila u drugim produkcijama, uloga u TV seriji Sadakatsiz učinila je da napravi iskorak u karijeri! Sezen je tako dobro odglumila Derin i uspešnom glumom osvojila priznanje publike.

Njene emotivne plime, zablude, lažni stavovi i uspešna gluma u ​​liku Derin odneli su Melis na sasvim drugo mesto u očima publike. Dok se mlada glumica pojavila sa Canerom Cindorukom i Cansu Dere na posterima druge sezone serije, počela je da se pominje kao treće ime u glavnoj ulozi.

Sezen, koja je napravila zaokret u svom profesionalnom životu serijom koja je ostavila trag na ekranu poput Sadakatsiza, trenutno uživa u ovom uspehu. Nakon završetka snimanja serije, glumica se odmara, provodi vreme sa svojim najmilijima i odlazi na odmor.

Melis Sezen sa interesovanjem prate fanovi i na društvenim mrežama. Ona je u svakoj prilici pokazivala da su ona i Gozde Seda Altuner, koja je igrala njenu majku u seriji, bile dobre prijateljice van seta. Takođe je vredna pažnje bila i bliskost glumice sa Sedom Altuner.

Rođena 1997. godine u Istanbulu, glumica je sa svog Instagram naloga na Instastory prvi put podelila fotografiju sa svojom majkom.

Glumica je na fotografiji ostavila i napomenu „Uzela sam to na silu“, koja je iznenadila i oduševila njene fanove.

Vidi se da njena majka Nursel Sezen ne deli mnogo na društvenim mrežama. Iz tog razloga, možda ćete prvi put videti Melis i njenu majku zajedno na ovoj fotografiji!

Fotografiju Melis i Nursel možete pogledati ispod naslova.

NOVO - Berrak Tuzunatac uskoro u novoj TV seriji

By: TV Exposed