Cagatay Ulusoy i Cem Karci – moćan duo u novoj TV seriji

Pripreme za novu seriju Cagataya Ulusoya se nastavljaju. Prema nekim najavama u narednim danima bi mogli da vidimo i prvu video najavu njegovog novog projekta, televizijske serije Suslu Korkuluk / Strašilo.

Cagatay Ulusoy i Cem Karci – moćan duo u novoj TV seriji

Foto Credits: Internet Haber

Nakon prvih trzavica u kojima je Cagatay Ulusoy odbio scenario koji je za ovu seriju napisao Kemal Hamamcioglu, drugi koje je napisan od strane mladih scenarista kompanije OGM Pictures mu se dopao i pristao je da radi na ovom projektu. Nakon toga stigle su nove dobre vesti. Producenti su postigli dogovor sa Cemom Karcijem, koji je radio na projektima kao što su Hercai, Kirmizi Oda, Karadayi. Tada je objavljeno da će odmah po Cemovom povratku iz Barselone gde studira režiju, početi da radi na novoj TV seriji Strašilo koja će biti emitovana na kanalu TV8.

Ono što nije poznato je to ko će tumačiti glavni ženski lik u ovom projektu. Podsećamo da producent Onur Guvenatam koji je zadužen i za seriju Suslu Korkuluk, uvek gleda da oformi moćan par na sceni. Tako da su neki od njegovih parova Halit Ergenc – Berguzar Korel, Farah Zeynep Abdullah – Birkan Sokullu, Hazar Erguclu- Taner Olmez, Burcu Biricik – Feyyaz Serifoglu. Zbog ovoga se fanovi nadaju da bi uz Cagataya Ulusoya mogli da gledaju neku od njegovih bivših partnerki kao što su Hazal Kaya ili Ayca Aysin Turan ili popularne glumice sa kojima još uvek nije radio Ozge Gurel, Alina Boz, Demet Ozdemir ili Neslihan Atagul.

Cem Karci se prema najnovijim informacijama vratio u Istanbul i prva video najava serije Strašilo će biti snimljena i emitovana u narednim danima. Možda već tada saznamo koja dama će biti glavna zvezda serije uz naravno već pomenutog Ulusoya.

Koga bi vi voleli da gledate zajedno na sceni sa Cagatayem? Pišite nam u komentarima.

NOVO - ŠOK-  Ibrahim Celikkol se razvodi?!

 By: Milt-TV Exposed