Sevda Erginci pronašla prikladnog partnera za njenu visinu (FOTO)

Turska glumica Sevda Erginci na ekrane je došla sa TV serijom Seni Kalbime Sakladim koja se emitovala na TRT1 i za kratko vreme ušla u finale.

Sevda Erginci pronašla prikladnog partnera za njenu visinu (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je do sada učestvovala u mnogim uspešnim projektima, uvek je bila na dnevnom redu ne samo svojom glumom, već i visinskom razlikom između njenih partnera u serijama i filmovima u kojima je glumila. Lepa glumica, koja je bila partner sa Ekinom Mertom Daymazom u seriji Seni Kalbime Sakladim, takođe je napravila duhovite pristupe visinskoj razlici između njih objavama koje je s vremena na vreme delila sa svojim partnerom.

Najnovijom objavom na društvenim mrežama na dnevni red došla je Sevda Erginci, koja se pažljivo prati, odnosno njene objave. Glumica je podelila duhovit post o problemu visine.

Deljenje svoje fotografije sa svojim psom, objavom Erginci, koja je napisala „Prikladno za moju visinu“, za kratko vreme dobila je mnogo lajkova i komentara.

O svojoj visini govorila je i Sevda Erginci u intervjuu koji je dala proteklih meseci i rekla: „Imam 1,59 m, to kažem sa ponosom“.

„Postoji takva stvar kao što su klinovi, stavljaju mi ih pod noge, a ja sam naučila da hodam sa njima u svakoj sceni.” izjavila je nedavno glumica i dodala: „Moji partneri rašire noge i padaju malo ispred mene. Dakle, ako smo moj partner i ja zadovoljni našom glumom i jedni drugima kao ljudskim bićima, u redu je. Osim toga, nisam rekla da ću biti na podijumu sa svojom visinom od 1,59. Rekla sam da ću glumiti. Niko me ne voli osim mene, ali ja mnogo volim svoju visinu.“.

NOVO - Turski fanovi kritikuju Demet Ozdemir, strani je hvale!

By: TV Exposed