Novi milionski ugovor za Serenay Sarikayu!

Turska glumica Serenay Sarikaya dugo nije imala neki zaista kvalitetan projekat, odnosno zapaženu seriju ili film. Ipak i pored toga interesovanje za glumicu je na visokom nivou.

Novi milionski ugovor za Serenay Sarikayu!

Foto Credits: Haberturk

Serenay Sarikaya je trenutno na setu njene nove serije. U pitanju je Netflixova serija Sahmaran u kojoj će tumačiti glavnu ulogu. Njen partner na sceni u ovom projektu biće Burak Deniz. Mnogi smatraju da je ova serija jedna od najvažnijih u njenoj dosadašnjoj karijeri. Novi projekat bi zaista mogao da bude prava prekretnica i povratak glumice na staze stare slave.

Bez obzira što dugo nije imala neku upečatljivu seriju, Serenay Sarikaya je i dalje veoma tražena. Turski mediji su preneli informaciju o novom ugovoru koji je glumica potpisala.

Sarikaya je potpisala ugovor sa Akbankom vredan sedam miliona turskih lira. Snimanje prve reklame za ovu banku, Serenay je već obavila prošle nedelje. Planirane su još dve reklame, odnosno dva snimanja reklama po slovu ovog ugovora.

Prošle nedelje, Sarikaya je došla u centar pažnje medija ne svojom krivicom. Više o tome možete čitati klikom na Serenay Sarikaya ima novog udvarača!

NOVO - Derya Beserler u seriji Mahkum / Zatvorenik

 By: Milt-TV Exposed