Alperen Duymaz ima novi projekat!

Alperen Duymaz je postao jedan od najtraženijih turskih glumaca poslednjih godina. Glumac čiji povratak na televizijske ekrane željno iščekuju njegovi fanovi, nedavno je odigrao glavnu ulogu u veoma popularnoj seriji digitalne platforme BeIN Connect, Erkek Severse.

Alperen Duymaz ima novi projekat!

Foto Credits: Dizilah

Rečeno je da će se Alperen Duymaz, koji je osvojio mnoga srca uspešnom glumom i nastupom likom Akguna u seriji Son Yaz, uskoro vratiti na televizijske ekrane novom serijom. Ovo pitanje dobio je i sam glumac kada je posetio bolnicu na dan kada se rodio sin Kıvanca Tatlituga, Kurt Efe.

Alperen Duymaz je tom prilikom rekao: „Naši novi radovi će početi. Idemo na sastanke. Postoji projekat, da za sada ništa ne pričamo. Čuvamo tajnu. Proizvodna strana daće neophodna objašnjenja.” .

Isplivali su detalji novog projekta ovog turskog glumca. Prema vestima Birsen Altuntas sa TV100, Alperen će igrati glavnu ulogu u filmu Kul / Pepeo, koji je napisao Erdi Isik, koji je poznat po svojim uspešnim pozorišnim komadima i filmskim scenarijima. Alperen će dakle, suprotno očekivanjima, pred fanove izaći sa filmskim, a ne serijskim projektom.

Ovaj projekat radiće kompanija Ay Yapim za Netflix digitalnu platformu. Prema prvim informacijama, Alperen će u radnji ovog filma tumačiti lik stolara koji se zove Metin Ali. U narednom periodu sledi kasting nakon kojeg će biti poznat kompletan glumački kadar a i mnogo više informacija o samoj radnji ovog novog projekta.

Ovo naravno ne znači da Duymaz neće u narednim mesecima snimati i neku novu seriju. Ostaje da sačekamo i informacije na tu temu.

NOVO - Ozan Akbaba zapažen i u inostranstvu

By: Milt-TV Exposed