Ozan Akbaba zapažen i u inostranstvu

Ozan Akbaba, koji se vratio na ekrane sa serijom Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja se emituje na ekranima kanala TRT1 petkom uveče, ima veoma efektan nastup. Glumac, koji je šest sezona igrao lik člana mafije po imenu Ilyas Cakirbejli u seriji EDHO, odlično se pokazuje u novoj ulozi.

Ozan Akbaba zapažen i u inostranstvu

Foto Credits: IMDB

Ovaj turski glumac, koji je serijom Gradski doktor počeo da briše tragove Ilyasa, nastavlja da iznenadjuje svojim talentima, ne pokazujući ni najmanju sličnost sa starom serijom u novoj ulozi. Serija, u kojoj je preuzeo glavnu ulogu sa duom Hazal Subasi i Deniz Can Aktas, dala je glumcu novu priliku da se otvori i pokaže u drugačijem svetlu, što on i čini.

Nakon dominantne TV serije poput Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, koju vole milioni, Ozan Akbaba je još jednom uspeo da iznenadi svoje fanove svojom ulogom hirurga koji se fokusira na spasavanje ljudskih života.

Akbaba, koji se veoma uspešno snašao u liku Hakana, koji skreće pažnju svojim suprotnim i drugačijim stavovima, takođe se ponosi interesovanjem koje dolazi iz inostranstva za njegov novi film Anka. Glumac je privukao pažnju u dve različite zemlje ovim filmom u kome je i napisao svoju priču i glumio.

Film Anka, koja se izdvaja kao akciona i dramska produkcija, objavljen je 28. januara 2022. Ovaj projekat, u kojem igraju i Deniz Isin, Ugur Uzunel, Engin Hepileri i Serdar Orcin, očekuje se da će biti adaptiran u dve različite zemlje.

Adaptacije filma Anka biće snimljene u Španiji i Indiji. Ovakav razvoj događaja objašnjava da film Ozana Akbabe, kome pridaje veliki značaj, takođe privlači pažnju u inostranstvu i daje glumcu veliki ponos.

NOVO - Par iz serije Seversin već privlači dosta pažnje

By: Milt-TV Exposed