Binnur Kaya u novom projektu Ayse

Turska glumica Binnur Kaya uživa veliku popularnost u toj zemlji ali i van granica matične zemlje. Od pre nekoliko dana glumica radi na novom projektu.

Binnur Kaya u novom projektu Ayse

Foto Credits: DiziCentral

Binnur Kaya je glumica čije ime izaziva veliko poštovanje. Zbog toga i svaka nova vest o njenim projektima privuče dosta pažnje. Nova vest o njenom novom filmu stiže sa malim zakašnjenjem.

Binnur Kaya, Mederes Samancilar i Ali Seckiner Alici su započeli snimanje novog projekta, odnosno novog filma. Snimanje kadrova na filmu pod nazivom Ayse je počelo 21. jula. U radnji ovog filma gledaćemo veoma moćnu priču o ženi.

Producent filma je Mustafa Karadeniz, a na poziciji režisera i scenariste je Nedim Sancak.

Preko 40 žena u produkcionom timu

Snimanje filma biće održano u Istanbulu tokom mesec dana sa timom od 50 ljudi. Premijera ovog projekta je predvidjena za kraj 2024. godine.

Osamdeset posto produkcionog tima filma Ayse se sastoji od pripadnica lepšeg pola. Od kinematografa do tehničara osvetljenja, pa sve do dizajnera i egzekitivnog producenta u projektu, sve su žene.

Dakle, priprema se film koji je posvećen damama, i uz sjajnu glumicu kao što je Binnur Kaya, nema sumnje da jer reč o zanimljivom projektu.

U narednom periodu očekujemo mnogo više informacija o filmu, kao i o samim detaljima radnje.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan – Imam stranu kada mogu biti agresivna!

By: TV Exposed