Novi trač ili istina? Raskinuli Kerem Bursin i Hande Ercel?!

Ljubavna veza Hande Ercel i Kerema Bursina je odavno pod budnim okom javnosti u Turskoj. Već se nekoliko puta pisalo o tome da je par raskinuo, a takva vest objavljena je i danas.

Novi trač ili istina? Raskinuli Kerem Bursin i Hande Ercel?!

Foto Credits: IMDB

Hande Ercel i Kerem Bursin su se upustili u romansu tokom snimanja serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, u kojoj su tumačili glavne ulgoe.

Od tada, njihova veza i međusobni odnos su stalna meta pisanja turske štampe. Čeka se svaki detalj na društvenim mrežama, svaka informacija koja „procuri“ i koja se često i preuveliča. Tako je već nekoliko puta bilo reči o tome da su njih dvoje – raskinuli. Pre današnje, poslednja takva vest je nastala kada je izostala zajednička fotografija njih dvoje povodom dočeka Nove godine. Tada se ispostavilo da je par baš uoči dočeka bio zaražen koronavirusom i da se 2022. godinu dočekali u karantinu.

Danas je stigla nova vest o njihovom raskidu. Tabloid Posta koji nije baš previše poznat po istinitim i tačnim vestima je preneo da su Hande Ercel i Kerem Bursin ovaj put zaista raskinuli. Kako piše u tekstu, Kerem se trudio da se pomiri i ostanu zajedno, ali je Hande navodno odlučna da je vreme da se raziđu. To je navodno čak rekla i svojim bliskim prijateljima i da povratka nema. Tračevi o raskidu su počeli da budu intenzivniji početkom prošle nedelje kada je Hande proslavila rođendan svoje sestre Gamze bez prisustva svog dečka, odnosno Kerema.

Vesti o njihovom navodnom raskidu imaju najviše osnova i činjenica do sada, ali potvrde da su istinite još uvek nema. Istina je i da niko od njih nije demantovao ove informacije, pa tako strepnja fanova i dalje traje.

Da li su Ercel i Bursin zaista raskinuli ili je u pitanju još jedna lažna vest saznaćemo u danima koji slede...

NOVO - Hulya Sen u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba

 By: Milt-TV Exposed