Hulya Sen u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba

Turska glumica Hulya Sen potpisala je ugovor za njenu novu ulogu. Evo i o čemu se radi.

Hulya Sen u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba

Foto Credits: IMDB

Hulya Sen je potpisala ugovor i već se priključila setu jedne aktuelne turske serije. Glumica će se pojaviti u novim epizodama serije Kirmizi Oda / Crvena soba. Ostaje da vidimo koji lik će tumačiti u ovom projektu, kao i to koliko dugo će se zadržati u radnji ove serije. Tih informacija za sada nema.

Kada je njena dosadašnja glumačka karijera u pitanju, Hulya Sen se pojavila u dvadeset i tri projekta. Poslednji projekat na kom je radila je serija Seref Sozu. U ovom televizijskom projektu se pojavila u četiri epizode kao Sukran.

Pre nje glumila je u projektima Ask Aglatir, Avlu, Kalbimdeki Deniz, O Hayat Benim i drugim. Starije generacije pamte njene uloge u serijama Sestre i Zerda. U seriji Sestre je glumila Sevkiye, a u seriji Zerda Hacer.

Sada ćemo je gledati u seriji Kirmizi Oda, koja polako dolazi pod znak pitanja. Tačnije, njene sudbina je neizvesna. Poslednjih nekoliko epizoda ovog projekta beleže pad u rejtingu. Ostaje da vidimo da li će se serija nakon ove izboriti za još jednu novu sezonu.

NOVO - Ekin Koc zadovoljan serijom Uc Kurus / Tri novčića

 By: Milt-TV Exposed