Rabia Soyturk potvrdila vesti o finalu serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Rabia Soyturk, koja je još jednom dokazala svoj talenat serijom Veda Mektubu / Oproštajno pismo, postala je jedna od glumica o kojima se najviše priča u poslednjem periodu.

Rabia Soyturk potvrdila vesti o finalu serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je pokazala dobar uspon u karijeri nakon što je privukla veliku pažnju svojim nastupom u TV seriji Benim Adim Melek / Zovem se Melek, sada je postala ime koje dostiže veliku bazu obožavatelja.

Privlačeći pažnju svojom zabavnom ličnošću, Rabia Soyturk se istakla kao jedna od najzastupljenijih glumica u letnjem periodu uspešnom igrom u liku Asli u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo.

Objašnjavajući da su poslednje scene snimljene za seriju Veda Mektubu, glumica je potvrdila i tvrdnju o finalu ove turske serije.

Dalje unapredjivanje

Rekavši da su odradili poslednje dane na snimanju serije, koja će se 24. epizodom oprostiti od TV ekrana, glumica je izjavila:

„Epizoda će biti finale. Imali smo veoma lep set. Bilo je veoma slatko, hvala puno mom timu, režiseru i partneru Emreu (Kivilcimu)”.

Izrazivši da će otići na odmor nakon što se završi snimanje projekta Veda Mektubu, glumica je izjavila da sada želi da se odmori.

Objašnjavajući da će posle odmora u zemlji učiti strani jezik u inostranstvu, poznata glumica je navela da će nastaviti da se usavršava.

View this post on Instagram

A post shared by Rabia (@soyturkrabia)

NOVO - Velika promena u seriji Yali Capkini

By: TV Exposed