Glumci serije Yasak Elma su navikli na venčanja

Glumica Eda Ece obezbedila je sebi veoma snažnu karijeru likom Yildiz, koju je igrala 6 sezona u TV seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka.

Glumci serije Yasak Elma su navikli na venčanja

Foto Credits: Internet Haber

Yasak Elma je bio izuzetan projekat u smislu dugotrajnosti serije, koji je uticao na milione gledalaca i omogućio Edi Ece da stekne sjajna iskustva u svojoj glumačkoj avanturi.

Eda Ece, koja se udala za svog doskorašnjeg momka, košarkaša Buhrahana Tuncera na ceremoniji kojoj su prisustvovala poznata imena, doživela je veliku sreću.

Nakon uspešno položenog važnog testa u karijeri, ova popularna turska glumica je započela sasvim novi period u privatnom životu.

Tim sklon organizaciji venčanja

Serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka ostaće upamćena kao sjajna avantura od 6 sezona, ali su se njeni tragovi odrazili čak i na venčanju Ede Ece. Tim je bio veoma sklon ovoj organizaciji zbog scena venčanja koje su se više puta održavale u priči serije.

Biran Damla Yilmaz igrala je lik Kumru u seriji, dok smo Sevdu Erginci gledali sa likom Zeynep. Obe poznate glumice rekle su da su scene venčanja u TV seriji Yasak Elma odlično funkcionisale.

Govoreći o scenama venčanja, Biran Damla Yilmaz je izjavila: „Sada smo navikli na to, sa serijom Yasak Elma“. Sevda Erginci je dodala: „Veoma smo navikli na svadbe. Prisustvovali smo venčanjima mnogih glumica, uključujući Edu, 45 puta.”.

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece Tuncer (@eda.ece)

NOVO - U seriji Vermem Seni Ellere nas očekuje ljubavna priča

By: TV Exposed