Nur Surer o novoj sezoni serije Camdaki Kiz

Nastavlja se treća sezona serije Camdaki Kız / Devojka u staklu, koja se emituje na Kanalu D četvrtkom uveče. Dok povratak serije na ekrane veoma prija fanovima, smanjenje rejtinga u total kategoriji pomalo smeta mnogima.

Nur Surer o novoj sezoni serije Camdaki Kiz

Foto Credits: Haberler

Pošto je postigao mnogo bolje ocene u grupama AB i ABC1, projekat Camdaki Kiz još nije dostigao rejting prošle sezone, ali i dalje ima veoma jaku podršku publike. Nur Surer se dotakla sukoba između Feride i Cane u emisiji Set Extra na Kanalu D. Rekavši da su bili dobar tim sa Hande Ataizi na setu, Surer je dodala: „Mi smo zapravo postali dobar tim sa Canom. Međusobne stvari se šuškaju iza mojih leđa, ona ne može ništa da mi kaže u lice.”.

Veliku pažnju privukla je i scena u kojoj je Feride čupala Canu za kosu na početku epizode. Tokom snimanja te scene, Nur Surer se veoma plašila da ne povredi svoju koleginicu Hande Ataizi. Poznata glumica je rekla: „Idem kod sestre Nur, ti igraj svoju neobaveznu igru ili tako nešto“, i naterala je da se osmehne.

Čini se da je Cihangir Ceyhan, koji je uključen u priču u drugoj sezoni serije, muški glumac nove ere sa likom Hayrija o kome se najviše priča. Komentar Nur za Hayrija je bio sledeći: „Mi imamo veliki problem. Pružam ruku, ali ne dam nikome da diše.“. Ovim rečima se podrazumeva da će lik Feride u trećoj sezoni ispoljiti veoma oštre stavove i prema Cani i prema Hayriju.

View this post on Instagram

A post shared by Camdaki Kız (@camdakikiz)

NOVO - Ugur Gunes u novoj TV seriji

By: TV Exposed