Tayanc Ayaydin u seriji Yabani / Divlji

TV serija Yabani / Divlji, koja je utorkom uveče postigla veoma dobru gledanost i privukla pažnju kao najbolji projekat ove sezone, nastavlja čvrstim koracima.

Tayanc Ayaydin u seriji Yabani / Divlji

Foto Credits: Haberler

Još jedan veoma važan glumac pridružio se glumačkoj ekipi serije, čija priča svake nedelje postaje sve uzbudljivija.

Tayanc Ayaydin, koji je jedno od imena koje publika voli da vidi na ekranu zbog veoma uspešnih likova koje je do sada tumačio, sada će zauzeti svoje mesto na televiziji Fox utorkom uveče u TV seriji Yabani / Divlji.

TV serija Yabani, koja impresionira i svojom pričom i glumačkom postavom, ovim transferom je postala još jača produkcija.

Dakle, kakav će lik igrati Tayanc Ayaydin?

Tayanc Ayaydin, koji je do sada maestralno tumačio veoma različite likove, zauzeće svoje mesto u timu serije Yabani sa likom Guvena Ajdina, počev od 7. epizode. Uspešni glumac dolazi da iznenadi publiku likom Guvena Ajdina, sa kojim je Neslihan imala veliku ljubav dok je bila na medicinskom fakultetu.

Guven Ajdin, koji ima slobodan duh i nezavisan karakter, morao je da napusti Neslihan, a prepun je tajni.

Godinama kasnije, kada se vrati u Istanbul zbog Umutove operacije, ponovo će susresti svoju prvu i pravu ljubav, Neslihan, koju nikada nije zaboravio, a ovaj susret će promeniti čitav balans u seriji.

Glumačka ekipa serije Divlji, u kojoj glume Halit Ozgur Sari, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani i Sebnem Hassanisoughi, uključuje i sledeća imena: Osman Alkas, Aysegul Unsal, Sezer Aricay, Birgul Ulusoy, Roybin Erden, Seray Ozkan, Selim Can Yalcin, Ramiz Mulamusa, Guray Gorkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Askin Senol i drugi.

Režiju serije Yabani / Divilji potpisuje M. Cagatai Tosun, a scenario potpisuje Hilal Yildiz. Serija Yabani nastavlja da se sastaje sa publikom svakog utorka u 20.00 na turskom Fox TV-u.

NOVO - Melisa Berberoglu o seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed