Serija Kurulus Osman pomerila venčanje Yildiz Cagri Atiksoy i Berka Oktaya!

Turska serija Kurulus Osman nastavlja sa veoma dobrim rejtingom na ATV TV-u. Yildiz Cagri Atiksoy se likom Malhun Hatun nešto kasnije priključila seriji u kojoj je Burak Ozcivit zaista briljira.

Serija Kurulus Osman pomerila venčanje Yildiz Cagri Atiksoy i Berka Oktaya!

Foto Credits: IMDB

Turska glumica Yildiz Cagri Atiksoy, koja je snažno uključena u priču istorijske serije Kurulus Osman, prošla je posebnu obuku za ovu ulogu.

Glumica, koja je bila veoma umorna nakon teških treninga za posebne segmente poput upotrebe mača i jahanja konja, u početku je imala poteškoća u snimanjima i morala je da ode na neko vreme u bolnicu. Yilziz je uspela da se izbori sa svim problemima i lakšim povredama i postala je jedan od najvažnijih delova tima TV serije Kurulus Osman.

Uobičajeno, ukoliko nema problema sa rejtingom skoro svaka turska serija ima u finale ili finale sezone u maju. Retko kada se neke serije prikazuju i u junu. Letnji raspust je veoma važan u smislu odmora i obnavljanja za sve setove serija.

Međutim, tokom letnjih meseci nastaviće se snimanje serije Kurulus Osman. Kao i prošle sezone, ova ATV serija će biti jedna od poslednjih produkcija koja će zatvoriti sezonu.

To je prouzrokovalo i promene u privatnim planovima ove sjajne glumice. Yildiz Cagri Atiksoy je najavila da će se njihov rad nastaviti na ovom projektu do početka jula i potvrdila da su ona i njen verenik Berk Oktay, venčanje koje su planirali na leto, pomerili do septembra.

NOVO - Serija Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku motiviše žensku populaciju i daje im snagu!

By: Milt-TV Exposed